Dagbog
 
Marts-Juni 2007
Det måtte jo bare starte bedre og foråret har også været dejligt. Desværre igen afbrudt af mange udlandsrejser til østen og konens sygdom. Juni var våd - den vådeste i mands minde og derfor stod cyklen faktisk helt stille.

Har besluttet at begynde opsparing til den næste mc - en BMW R1200RT !

Juni-Oktober 2006
En del rejse aktivitet og desværre en kræft-ramt kone satte lidt en stopper for køreturene, så jeg fik kun lige rundet 11.000 km totalt og kun ca. 4.000 i år. Service inden mc'en blev sat i vinterhi.

Maj 2006
Det meste af maj måned skulle foregå med arbejdet i Georgia, USA. Jeg havde på forhånd kigget på muligheden for at rulle en tur på en mc derovre, og havde spurgt vores amerikanske partner om mulighederne. Der var både udlejning af Harley Davidson og BMW i området. MEN da jeg aldrig havde kørt en HD, så skulle det selvfølgelig være sådan en !

Måneden startede ellers med første fartbøde på mc'en så der var lagt i ovnen til USA-turen - surt men rimeligt.

19. og 20. maj havde jeg så lejet en HD Dyna Low Rider i metalrød. 88 cubic inches eller ca. 1450 ccm - herligt moment og tunge rystelser (deraf kælenavnet en pladevibrator). Mine ærede kolleger og partnere skulede noget (misundelse er helt forståelig her), tog en masse billeder og sendte mig afsted i bjergene. Målet var bjergene i det nordlige Georgia og muligvis området omkring Great Smoky Mountains National Park på grænsen mellem staterne North Carolina og Tennessee. Små 600km blev kørt i pragtfulde skovfyldte bjerge - ikke som i sydeuropa, men store, herlige sving med 2-4 baner op og ned ad bakkerne. HD'en er for lav til den slags kørsel og der blev skrabet på fodstøtterne en del. Til gengæld kan der trækkes i 3 gear hele vejen - herligt med så meget moment. Forbløffende (for mig) var det at den var utrolig let at håndtere i svingene. Se lidt billeder her.

Efter denne tur forstår jeg klart hvorfor folk vil på en mc-tur på tværs af USA på en HD - den er simpelthen bygget til lange stræk i en magelig position. Skulle jeg gøre turen på tværs ville det blive på en HD - men jeg ville nok aldrig komme til at eje en.

April 2006
Det skulle blive 2. april for første tur - 9-10 grader og sol - herligt. En tur på en times tid. Cyklen pudset og afventer nu mere sol og varme ...

Marts 2006
Og så kom det endelig - foråret - med 10 cm sne, -15 grader osv. MC'en fik dog batteriet isat igen og prøvestartet. Da den ikke har kørt mere end ca. 8.300 km så var det jo bare at trykke på starteren. Dejlig lyd igen ...

Året ser ud til at byde på bl.a. 2 weekends omkring bjergene nord for Atlanta/Georgia/USA på en lånt/lejet HD sammen med nogle lokale gutter. Derudover er vinteren gået med endelig at få indkøbt kort-software til min Garmin 60CS gps - dækning i hele EU.

Det blev ingen ture i marts - for koldt og sne frem til skiftet til april :-(

Februar 2006
Gæt hvad vi venter på ...

Januar 2006
Vi venter stadig på marts måned ....

December 2005
Vi venter på marts måned ....

November 2005
Enden nærmer sig - det er faktisk ikke blevet til en eneste tur de første 3 uger i november pga. dårligt vejr og for meget arbejde. Den sidste weekend er på vej og der skal mc'en forberedes til det lange ophold - håber på at vejret holder til en god lang tur.

Sidste tur var p.... kold, så maskinen blev kørt i garagen, vasket, tørret og poleret, batteriet afmonteret og krom-delene fik er gang WD40 for vinteren. Til sidst pakket i vinterfrakken og puttet !

Oktober 2005
Super start med god tur på Folketingets åbningsdag (se under ture).

September 2005
Pga. en masse arbejde blev det mest den 4-hjulede der blev luftet - kun 2-3 ture på hele måneden blev det til, herunder et besøg hos Bramsnæs MC der havde 1-krones fest.

August 2005
August var også våd og skulle slutte af med Bakken lukning mandag d. 29. Det er blevet til en del små ture på Sjælland primært pga. vejret. I midten af august fik jeg dog 4 dage med kørsel på arbejde i 25-28 graders varme - fedt. Har nu installeret intercom så jeg kan høre mine piger når de kører med.

Juli 2005
Endelig hjemme og ud at rulle - herligt. Var en tur på Lolland for at hente min datter fra en uge hos mine forældre - 330 km i både flot sol og uhyggelige byger ....
MC til 6.000 km eftersyn hos FA-Moto i Brønshøj. Han fik "tunet" både kobling og gear så det virker blødere og meget hurtigere. Og så fik jeg en lektion om at huske ikke bare at smøre kæden, men også at stramme den regelmæssigt.

Juni 2005
Kold og våd start på sommeren. MC afventer det gode vejrs kommen !
Småture rundt omkring de første uger - hvorefter vi tog til sydeuropa på ferie - uden MC :-(

Maj 2005
Sidste del af Vingsted turen og første tur med en færge og suring af mc'en. Det gik fint.
Maj viste sig fra sin våde og delvist kolde side, men et par rigtig varme dage i slutningen af måneden gav næsten sydlandsk stemning. Er ved at runde 5.000 km. HUSK næste år at tage vinterforet ud af jakken ved +20 grader !!
Første kontakt med en anden DL650 ejer fra nettet - godt at sitet kan ses udefra ;-) Der kommer en sektion med andre historier snarest.

April 2005
Måneden starter med fantastisk flot vejr - op til 16 grader, og er da også indledt med et par ture i Hornsherred Nord og et kig forbi en CV forhandler - vi påtænker en ny campingvogn så der skal jo kigges lidt omkring.
Min styrtbøjle fra Givi har pga. vibrationer (?) fået metaltræthed. Jeg kørte til FA-Moto og har "brokket" mig til Ib.
En del rigtig gode ture i det flotte april-vejr. Det er godt til at rense hovedet !

Marts 2005
Måneden starter med SNE - dvs. ingen premiere kørsel 1. marts hvor forsikringen ellers træder i gang igen. Men batteriet er sat i og cyklen startet - ½ omgang og så kørte den - herligt.
Har et par løse aftaler med nogle stykker omkring Bakkens åbning 17. marts - men vejret er afgørende.
11. marts blev sæson debut - en lille tur på 25 km med sne i vejkanterne, men soltørre veje. Det var ret koldt. Afventer nu at kulden og sneen forsvinder så Bakken kan åbnes.
Har investeret i en Held Rygbeskytter til 798,- og fandt et par helt nye støvler til vores piger på 8/11 år ved et åbent hus arrangement hos Masi i Holbæk.
17. marts var vejret kedeligt - overskyet og ret blæsende. Bakken blev åbnet (se her) og MC'en blev vasket ren om aftenen så salt og andet møg var væk.
26. marts en smuttur til åbent hus hos SPH Motor i Næstved. Fandt noget lækkert børne mc-tøj i str. 152 så pigerne kan vokse i det. Var ude på første tur med Cecilie - hun var helt vild. Det kan være at min MC skal låses inde når hun fylder 18 år ?? Påskevejret lidt skidt med ret meget tåge.
 

Februar 2005
Har fået fat i en Garmin GPSmap 60CS som jeg prøver af og var forbi Navtech for at kigge på monteringsbeslag til cyklen.
GPS priser er igen undersøgt - det flytter sig ikke, men jeg har måske en kontakt jeg vil bruge.
Opvarmning til MC-messen i Bella og så oprettelse af hjemmesiden mc-oplevelser.dk.
 
Januar 2005
Batteriet er checket endnu en gang - det klar sig fint med den nye lader.
 
December 2004
Opstaldning og 3 "frygtelige" måneder foran. Har indkøbt et støvdækken hos Aagesen. Batteri er afmonteret, tanken fyldt, olie checket og kæde smurt. Cyklen er vasket og vokset. Taskerne er pakket ind og alt er klar til en lang vinter.
Har fundet en plastikdims - ThrottleRocker - en simpel fartpilot eller snarere en håndleds sparer.
Købte en elektronisk lader til batteriet.

 
November 2004
Noget arbejdsramt med udlandsrejser, så den sidste måned stod trip tælleren kun på ca. 600 km - det var også blevet temmelig koldt, så kun de pæne dage blev til ture. Midt-vest og nord-vest sjælland blev kørt tyndt i weekends - det blev til gensyn med gamle venners tomme sommerhuse og en enkelt åben is-kiosk.
 
Oktober 2004
Endelig mc kørekort - 5. oktober ! Hurtigt hjem, på med MC tøjet og op på den kun 15km gamle DL650 og så på min første tur mod arbejdet. Totalt fedt og næsten bedre end s.. !

Op til efterårsferien tog jeg en 300 km tur til det Lollandske - det var p.... koldt om morgenen, men var ganske pænt vejr resten af turen.

De første 1.000 km blev tilbagelagt inden service besøg nr. 1 - 14. oktober hos FA Moto i Brønshøj. Pris kr. 785,- Jeg købte så lige Givi's store sidetasker E41N samtidig
 

September 2004
Køretimer og teoritimer i et væk.

Endelig levering af drømmen - d. 9. september hentede jeg cyklen på en trailer og kørte den fra Brønshøj til hjemmet, stolt som en pave, men dog lidt slukøret over ikke at have mc-kortet endnu. Der skulle gå en laaang måned inden første (officielle) tur.

14. september til teoriprøve som blev bestået med glans - 0 fejl - ufatteligt !
 

August 2004
10. august 2004 gik starten til kørekortet - et intenst forløb over de næste 5-6 uger.

30. august bestilte jeg min mc - en sprit ny Suzuki DL650K4 V-Strom i sølv. Så var det bare at vente på leveringen i september.